Eco Forvaltning søker vaktmester/driftsteknikker til Tromsø

Eco Forvaltning AS er en Tromsø Bedrift med lokale eiere og solid eiendomsportefølje i vekst. Vi har våre kontorer i Trofi Teknopark, Stakkevollvegen 55, med gode parkeringsmuligheter og ei flott kantine.

Vi søker vaktmester/driftstekniker til våre bygg i Tromsø. Arbeidshverdagen din vil bestå av innvendig og utvendig drift og vedlikehold av eiendommer og bygningsmasse, samt driftsoppfølging av tekniske anlegg. Videre skal du løse håndverker oppgaver som innvending og utvendig reparasjoner.

Har du bakgrunn innen bygg, industri, elektro/automasjon eller lang erfaring som vaktmester kan du være den vi søker etter!

For å lykkes i denne jobben trenger du å være hands-on og ha en positiv og serviceinnstilt holdning. Det vil være en stor fordel med god teknisk innsikt, interesse for bygg og leietakere, ordenssans og god evne til å planlegge og organisere.

Det er et krav til stillingen at du har:
– Førerkort klasse B
– Norsk språk, og god fremstillingsevne muntlig og skriftlig
– Gode kunnskaper på dataverktøy
– En god holdning der du alltid gjør ditt beste med et smil

Stillingen er fast med oppstart fra ca. 01.05.21, og vi kan tilby deg konkurransedyktige betingelser, ryddige arbeidsforhold og en god pensjons- og forsikringsordning.

Om dette høres interessant ut, søk i dag, vi ser frem til å høre fra deg.

Søknad sendes: ole@ecoforvaltning.no
Kontaktperson: Ole Ingebrigtsen Mob 91 57 56 66
Søknadsfrist: 20.03.21

Mvh

Ole Ingebrigtsen
Daglig Leder
Eco Gruppen AS
Mob 915 75 666
ole@ecoforvaltning.no