Eurospar Tromsdalen

Ecornsentret i Tromsdalen ble bygget i 1969 og er de senere år blitt betydelig oppgradert fra en Sparbutikk til en EuroSpar Butikk. Butikkflaten er utvidet fra cirka 650 kvadratmeter til nesten 1000. En utvidelse med nesten 50 prosent og godt over 30 millioner kroner i investeringer har gitt tromsdalingene en helt «ny» dagligvarebutikk. Ny fasade, nye overflater innvendig, ny elektrisitet og nye innredninger.

Det er imidlertid en ting som ikke er nytt – og det var et veldig bevisst valg. Det røde ekornet på taket ble beholdt – og fikk sågar en liten ansiktsløftning. Det var mange kunder som ønsket at vi beholdt ekornet. Det var til og med kunder som ønsket å kjøpe det om vi hadde fjernet det. Men Ekornet ble pusset opp, modernisert med LED-lys og automatisk lysregulator. Og ekornet skal få «klatre» på taket i lang tid fremover.

Vi i ECO Forvaltning er stolte av å få forvalte dette bygget som i tillegg til Eurospar butikken huser både leieboere og bibliotek. At Tromsdalingene er glade i sitt kjære «Ekorn» er noe alle vet, men at de også er blant Tromsøs ivrigste «lesehester» er nok nytt for de fleste. Men biblioteket er byens mest besøkte.